program


Vild Yoga i Høje Møns smukke natur

Vild Yoga i Høje Møns smukke natur

Udforsk yogapraksis med Naseem i de vilde og smukke naturomgivelser på Møn

Praksis med yoga og meditation tilbyder en bro tilbage til forbindelse med os selv. En chance for at stille ind, bremse og vende blikket fra den travle verden fyldt med 'at gøre' til den indre 'verden'. Her vil vi begynde komme i kontakt med den uendelige ressource af visdom, styrke og kreativitet. Når vores lytning og afslapning fordybes, gør også vores forbindelse til naturen, der omgiver os, såvel som den naturlige visdom deri.
Denne praksis fokuserer på at trække vejret ind i en legemlig tilstand af at være gennem en række forskellige bevægelses-, meditation- og åndedrætsøvelser. Afhængig af hvad hver enkelt person har brug for, bringer Naseem hendes omfattende erfaring med Hatha flow-yoga, genoprettende yoga, yin-yoga, meditation, Yoga Nidra, pranayama og dyb afslapning sammen og skaber den perfekte praksis for at berolige sindet, smelte ind i kroppen og gendanne balance, harmoni og afslapning.

Medbring noget at ligge på og lidt at drikke

PÅ PLAKATEN


D. 4. december - 17. december passerer årets kraftigste og mest intense meteorsværm,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: