program


Fuldmånestillevandring på Møns Klint i Dark Sky med måneformørkelse og nattesidning. Overnatning og mad på Camønogaarden

Fuldmånestillevandring på Møns Klint i Dark Sky med måneformørkelse og nattesidning. Overnatning og mad på Camønogaarden

For dig der vil åbne sig for månens lys, stjernerne, mørket - med naturen på Møns klint som inspiration.
Fotograf: Ruslan Merzlyakov

På fuldmånestillevandring på 5 timer på Camønoen drager vi ud i mørket i fuldmånens skær med guidede nærværs-øvelser i stilhed på den storslået strækning ved Møns Klint i Dark sky. Vi har god tid og med opmærksomhed på en god jordforbindelse og centrering i krop og sind lader vi himmelrummet oplyst af månen åbne sig eventyrligt over klinten og markerne som en indre oplevelse. Vi bader i måneskæret hvis vejret tillader det.

Fuldmånestillevandringen efterfølges af 3 times nattesidning ved et træ på klinten, hvor vi sanser ind i spørgsmålet; “Hvad er meningen med mit liv”.

Overnatning på Camønogaarden to kilometer fra klinten ved Liselund slot. Der venter et gnitrende bål og varm hjemmelavet tomat suppe af friske økologiske tomater og nybagte boller på gårdspladsen.


Ofte er det svært af gå i seng, fordi energien er så høj, men når trætheden melder sig er det muligt at overnatte på hyggelige 2,3 og 4 personers værelser eller i vores shelter, eller som flere har gjort under åben himmel på madrasser.

Morgenmad kl. 8.30 - 10.00 med mulighed for refleksion over nattens hændelser

Adressen:
Stubberup Havevej 2, 4790 i Borre.

www.camoenogaarden.dk

Læs programmet her:
https://stillevandringer.dk/fuldmaane-stillevandring-paa-camoenoen-naervaer-i-dark-sky-paa-moen/

Du drager hjemad med høj energi og en helt særlig oplevelse.

Prisen for 5 timers fuldmånestillevandring i Dark sky ved Klinten på Møn, natmad, overnatning og morgenmad på Camønogaarden 869 kr.

Fotograf: Ruslan Merzlyakov

PÅ PLAKATEN


D. 4. december - 17. december passerer årets kraftigste og mest intense meteorsværm,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: