program


Entrebilletter til Holmegaard Værk

Entrebilletter til Holmegaard Værk

Holmegaard værk er Danmarks nye hot spot for kunsthåndværk og tradition, hvor vi formidler fortiden som inspiration for fremtiden.

Om Holmegaard Værk:
Holmegaard værk er Danmarks nye hot spot for kunsthåndværk og tradition, hvor vi formidler fortiden som inspiration for fremtiden.

I de smukke sydsjællandske omgivelser ved kanten af Holmegaard Mose slår det gamle Holmegaard Glasværk dørene op til en verden af design, kunsthåndværk og historie.

Vi løfter den danske designtradition til et niveau, den ikke har været på siden 1950’erne og 1960’erne, og med fokus på det gode kunsthåndværk og det innovative design puster vi til en industri, der siden 2008 har været uddød i Danmark.

Oplev bl.a. 42.000 Holmegaard-glas, 6.000 Kähler-genstande, et arbejdende glaspusterværksted og 10.000 års kreativitet - det hele samlet under ét tag.

Børn og unge (0-17 år) er gratis, men der skal stadig bookes én billet pr. barn for at sikre, at vi ikke overstiger kapaciteten i museet. Årskorthavere skal ligeledes booke billet (0 kr.).

Parkering
Kommer du i bil, kan du parkere tæt ved museet. Skiltene viser vej. Pladserne foran hovedindgangen er reserveret til handicapparkering. Husk at trække en P-billet, så du ikke får en bøde. En P-billet koster 40 kr.

Åbningstider for Holmegaard Værk

01.04 - 30.06: Alle dage kl. 10-17. Torsdag kl. 10-21.

01.07 - 31.08: Alle dage kl. 10-18. Torsdag kl. 10-21.

01.09 - 31.03: Alle dage kl. 10-16. Torsdag kl. 10-20.

 

Ønsker du at købe et årskort, så klik her

PÅ PLAKATEN


D. 4. december - 17. december passerer årets kraftigste og mest intense meteorsværm,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: